Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia

Ved å registrere deg, jeg er enig i Trogir Kroatia Vilkår for bruk, personvern, Gjest tilbakebetalingsregler , og Host Garantivilkår

Already a member?

Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia
Forgot password?

Don't have an account?

Nature

Skradinski buk
Skradinski Buk er den syvende, siste, og lengste travertine barriere på elven Krka. Det ligger omtrent 13 kilometer nedstrøms fra Roski dask.
Blå Grotte
Blå grotten er en vannlogget sjøgrotte som ligger i en liten bukt kalt balanseringsledd, på østsiden av øya Bisevo. Grotten er en av de mest kjente naturskjønne stedene i Adriaterhavet og en populær hule på grunn av det glødende blåe lys som vises på visse tider av dagen.Skradinski buk is the seventh, final, and longest travertine barrier on the Krka River. It is located approximately 13 kilometres downstream from Roski slap
Blue cave

The Blue Cave is a water-logged sea cave located in a small bay called Balun, on the east side of the island of Bisevo. The grotto is one of the best known natural beauty spots on the Adriatic and a popular show cave because of the glowing blue light that appears at certain times of day.
Zlatni rat
Zlatni Rat er stranden som ligger på vestsiden av Bol på øya Brac. Det geomorfologiske naturlige monumentet er en av de vakreste adriatiske naturattraksjoner.
Zlatni rat is the beach situated to the west of Bol in the island of Brac. That geomorphologic natural monument is one of most beautiful Adriatic natural attractions.
Pakleni Island
Pakleni Otoci – den vakreste delen av Hvar, om ikke av hele kroatiske rivieraen. En leken kjede av treaktige øene, dyppet i et klart og asurblått hav, noen få feriesteder badeplasser, og en rekke små, gjemt bort strender, stein terrasser som vender mot solen og vakre øde laguner gjøre, som noen sa, “An Arcadia i forståelse av håndflaten. ”
Plitvice Lakes
Den første beskrivelsen av Plitvice Lakes var Dominik Vukasovic i det 18. århundre som nevner dem som “Fem flotte innsjøer i denset skog på den tyrkiske grensen”; de ble også kalt «Djevelens hage”. Plitvice Lakes ble erklært en nasjonalpark i 1949. I dag er det den største nasjonalparken i Kroatia og det er en del av UNESCOs verdensarvliste. Nasjonalparken består av 16 innsjøer, som er trinnvis og renner ned inn i hverandre. De to største innsjøene er Proscansko jezero og Kozjak.