Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia

Ved å registrere deg, jeg er enig i Trogir Kroatia Vilkår for bruk, personvern, Gjest tilbakebetalingsregler , og Host Garantivilkår

Already a member?

Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia
Forgot password?

Don't have an account?

Utflukter

Our Hva er ditt favorittreisemål?

Dalmatia – Split, Trogir, Dubrovnik, Krka, Plitvice Lakes, Kornati øyene, Hvar,Brac, Zlatni Rat, Djevel øyene, Solta, Drvenik

UTFLUKTER

Utflukter fra Trogir og SplitWe organiserer unike utflukter, dagsturer og turer med start fra Trogir og Split.

Hvis du ønsker å lære mer om arven kan du ta en titt på vår Kulturminne del der vi tilbyr UNESCOs Split, Trogir, Dubrovnik turer. Hvis du liker deg mer i naturen så er utflukter til nasjonalparker riktig for deg. Nasjonalparken Krka og UNESCOs Plitvice Lakes er fantastisk. Alle kan finne noe for seg selv i denne store tilbudet: dykking, rafting, quad, buggy eventyr og mange flere.

Nasjonalparker

Nasjonalparker Ikke langt fra Trogir, er de tre vakre nasjonalparkene i Kroatia. Du vil bli fornøyd med det vakre landskapet i nasjonalparken Krka, Plitvice Lakes og Kornati øyene. Bli med oss for å studere den unike skjønnheten i uberørt natur og oppleve dette magiske landet med alle dine sanser.

Kultur og kulturarv

Kultur og kulturarv Dalmatia er historisk og kulturelt rikeste regionen i Kroatia som inneholder fire steder under UNESCOs beskyttelse. La oss ta deg inn i historien til byen Trogir og Dubrovnik, for å fortelle deg historien om Diokletians palass og Salona, og for å introdusere deg til den magiske Mostar og mange flere.

Båtturer

Liste komplett tilbud Båtturer Vi vil at du skal oppdage hele Dalmatia og dens vakreste øyer. Oppdag hvorfor øya Hvar er et favoritt sommersted for verdens kjendiser og opplev uberørt natur i Djevel øyene. Besøk den vakre øya Brac og stranden Zlatni Rat. Beundre fargespillet i den grønne og blå grotte på øya Vis.

Eventyr

Liste komplett tilbud Eventyr Vi inviterer deg til å ta fatt på et eventyr med oss og å oppleve Dalmatia på en annen måte. Opplev en uforglemmelig quad og buggy tur på øya Ciovo, dykk under vann og utforsk de vakre dykkestedene på øya Solta og Drvenik. Rekk opp adrenalinet på rafting og juving tur på elven Cetina.

Private Omvisninger

Liste komplett tilbud Private Omvisninger Private omvisninger starter fra Trogir området og er en fin måte å utforske det beste av Kroatia. Vi tilbyr faglig tilpassede, unike private turer med bil eller minivan samt private båtturer. Vår tjeneste er perfekt for familier, eldre, par og private grupper. Noen turer kan være perfekte gaver til spesielle anledninger som jubileer eller bursdager. Private turer tilbyr en rekke luksuriøse alternativer for å oppdage i ditt tempo, i selskap med familien din eller din venn, hvert designet for å møte dine personlige behov.

Beste strender, familieferier, hoteller og reisemål

Gruppebestilling

Bilutleie

Reiseforsikring

Reise Retningslinjer