Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia

Ved å registrere deg, jeg er enig i Trogir Kroatia Vilkår for bruk, personvern, Gjest tilbakebetalingsregler , og Host Garantivilkår

Already a member?

Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia
Forgot password?

Don't have an account?

Strender

strender-ciovo-trogir

Strender i Trogir, Ciovo og Split

Okrug Gornji

Den mest kjente og mest populære stranden i Trogir Rivieraen er definitivt standen i Okrug Gornji. Kun 3 km fra den historiske byen Trogir på sørsiden av Ciovo Øyene strekker den 2 km lange rullesteinstranden seg som er kjent som “Okrug Copacabana “. Et stort utvalg av pizzaresturanter, resturanter, cafeer og barer med forskjellig musikkrytme fanger en ekte opplevelse av Brazil.

Kava Slatine

På østkanten av øya Ciovo, litt foran den gamle fiskebyen Slatine (4 km) og veldig nærme Split Marjan åsen, finnes det over havet en strand med navn Kava. Den største stranden er blant de mange små strendene i Slatine bukta, som er en perle av urørt natur med furuskog og krystallklart hav. Strandstrendene er anbefalt for alle som ønsker å slappe av i skyggen av furutrær og nye stillheten som kun forstyrrer susingen fra havet, vekk fra lyden. På stranden er det kun en café med et utvalg av drikke og fast food.

Krknjaši

En av de uberørte naturlige skjønnhetene i området våres er Krknjasi lagunen på østkysten av øya Drvenik. På utsider er kysten beskyttet av øyer, store og lille Krknjaši. En vakker rullesteinstrand og et grunt sanddekket sjøbunn er virkelig et tropisk paradis i sjøen vår. Langs kysten finnes det små viker med sandgrunn som gir intimitet og er passelig for familier med små barn. På Krknjaši er det en kult kro, “Kommunistene” som tilbyr et fantastisk utvalg sjømat og autentiske Dalmatianske retter. Kysten er lett tilgjengelig med båt, som man kan leie i Trogir.

Medena Seget

Stranden Medena er en vakker grusstrand, som strekker seg 3 km langs kysten fra landsbyen Segret DOnji til Hotel Medena. Lar besøkende slappe av med privatliv og roen til furutrærne og uendelige muligheter for aktive ferier. Fra tennisbaner, minibolf, joggeløyper gjennom furuskogen, fotballbaner, volleyball og basket til forskjellige vannaktiviteter som jet ski, fallskjerm, rør, banan, vannski, vindsurfing og seiling. Barn kan bli underholdt av et mangfold av barnefilmer og forskjellige aktiviteter på lekeplassen.

Uvala Duga Okrug Gornji

På østkysten av øya Ciovo mellom Okrug Gornji og Okrug Donji, kaster man et blikk over øya Fumija ser man den berømte stranden Duga. Den er populær på grunn av deres utmerkede gastronimo kro kalt Django og på grunn av krystallsjøen. Nytelsen tilbyr total stillhet og fred og ro, og vakre skygger av grønne oliven. Stranden er tilgjengelig med bil, scooter eller sykkel.

Kava Okrug Donji

På odden til Okrug Donji er det en vakker grusstrand kalt Kava. På grunn av det rolige havet oh furuskog som tilbyr en naturlig skygge, stranden er passelig for familier med små barn. I området langs sprekkene finnes det flere små strandstrender som tilbyr en fredful og privat atmosfære. Stranden er tilgjengelig med bil, scooter eller sykkel. Ved inngangen til stranden er det en fin gratis parkeringsplass.

Marinova Draga Saldun

Mellom Trogir og Okrug Gornji er det en liten rullesteinstrand som heter Marinova Draga. På grunn av skyggene og de grunne havstrendene er området passelig for familier med små barn. På stranden er det en resturant og Mediterano. Stranden kan nås fra Trogir ved å gå gjennom snarveien på Ciovo øya.

Sveti Križ Arbanija

Stranden St.Cross ligger på nordsiden av Ciovo nær St.Cross klosteret i øya Arbanija. Vakre dekorerte rullesteinstrender tilbyr en rekke forskjellige temaer, fra vannsport til strandvolleyball. På stranden er det en resturant hvor du kan spise om dagen, og ha det moro med god musikkk om kvelden. På grunn av den fine sanden og de grunne havstrendende er området passelig for familier med barn. Stranden kan nås via buss, bil, scooter eller sykkel.

Bijela plaža Mavarštica

På sørsiden av Ciovo øya, i bukten Mavarštica er det en lang rullesteinstrand, kalt White Beach. Bukten er karakterisert av krystall-klart hav og vakre strender du kan besøke. Fra bukta strekker det seg en fantastisk utsikt over mange av de Dalmatiske øyene. Omringet av furotrær og krystallklart hav og strødde hvite steiner som frister svømmere som ønsker fred og ro. På stranden er det ingen fasiliteter, og den kan kun nås ved å gå dit. Ikke langt unna White Beach (1km) er det en strand reservert for nudister.

Pantan

Pantan Stranden ligger 2 km øst for Trogir i retning mot Split, ved enden av Pantan elva. Siden den ligger så nærme våtmark, er strendene fylt med fin sand og grunne bukter. Furotrær på østsiden lager en behagelig skygge. Fra Pantan stranden kan du organisere kayak turer for å utforske Trogir Rivieraen.