Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia

Ved å registrere deg, jeg er enig i Trogir Kroatia Vilkår for bruk, personvern, Gjest tilbakebetalingsregler , og Host Garantivilkår

Already a member?

Feriehus Trogir, Ciovo, Split i KroatiaFeriehus Trogir, Ciovo, Split i Kroatia
Forgot password?

Don't have an account?

Restauranter i Trogir

kroatia-gastronomi-21

Gastronomi Trogir er en typisk middelhavs rett, med massevis av fisk og annen sjømat, olivenolje, ost, pršut (skinke), og diverse kjøttretter.

Men den lokale identiteten til Trogir oppnås gjennom to typiske retter, ‘Pašticada’ og ‘rafijol’. De smaker best hvis du har dem i ‘Konoba’ (en dalmatisk taverne). Ikke glem å prøve noen av de autochthon dalmatiske viner, som Posip, Babic, Postup, Faros og mange andre.

 

Hvor du skal spise i Trogir?

Topp ti restauranter i Trogir i henhold til besøkende gjennomgang.

 

Vanjaka

Restauranter-Trogir-1

Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Kroatisk, Sentraleuropeisk, Sjømat, Grill, Internasjonalt

Forstørr din opplevelse når du besøker denne unike middelhavsbyen med våre gastronomiske tilbud. Ligger i sentrum av Trogir i en av de hyggeligste torgene ved siden av Saint Laurence katedralen.

Restauranten Vanjaka tilbyr en unik gourmetopplevelse.

| besøk restaurantens nettside | les anmeldelser

 

Calebotta

Restauranter-Trogir-2

Ligger i sentrum av Trogir. Stort utvalg av vin og spennende meny. Fin terrasse i en bakgård gjør dette stedet attraktivt.

 

Don Dino

Restauranter-Trogir-3

Familie Restauranten “Don Dino” med lange tradisjoner ligger i sentrum av gamlebyen i Trogir og tilbyr et bredt utvalg av dalmatiske spesialiteter, moderne tilberedt mat og innenlands og importerte viner.

Foruten daglig fersk fisk og skjell kan du nyte kjøtt spesialiteter, salater, pizza, spaghetti, is kupp, fruktsalater …

 

Trs

Restauranter-Trogir-4

Trs Tavern fortjener absolutt et slikt etikett. Trs Tavern, som ligger i sentrum av byen i det 13. århundre huset, som har sitt navn fra et luftig vintreet gitter som skjermer terrassen på denne fantastiske gastronomiske tempelet, med sin karakteristiske kulinariske stil, atmosfære og uformell tradisjonalisme, noe som gjør den til en av de ledende restaurantene i Trogir.

 

Mlinice Pantan

Restauranter-Trogir-5

Pantan resort – Sinergy av natur og historie. Vårt kulinariske team tilbyr delikat kroatisk og internasjonalt kjøkken i en åpen resturant. Vennligst prøv vår “peka”, fisk, kjøtt, hjemmelaget brød, valg av viner, iskald øl.

 

Kamerlengo

Restauranter-Trogir-6

Restauranten Kamerlengo ligger i sentrum av gamlebyen Trogir. Veldig rikt gastronomisk tilbud som inkluderer fisk og kjøttspesialiteter og massevis av andre grillspesialiteter. På vår komfortabel terrasse arrangerer vi alle typer fester, forretnings- og familiemiddager, bryllup og kampanjer.

 

Alka

Restauranter-Trogir-7

Restauranten “Alka”, med lang familie tradisjon siden 1966, ligger i sentrum av Trogir. Det er kjent for sin høye kvalitet, og det kan holde opp til 60 personer innendørs, luftkondisjonerte området, og opp til 90 personer i sommerterrasser.

 

Kaleta

Restauranter-Trogir-8

Bare fersk fisk, kjøtt og sjømat, nøye utvalgte grønnsaker og frukt og oppmerksomhet til alle nyansene av retter – dette er ikke bagateller! Restaruranten Kaleta er et sted hvor man ønsker å returnere.

 

Idro

Restauranter-Trogir-9

Konoba Idro ligger i sentrum av gamlebyen Trogir. Det ligger i en av de vakre små gatene i Trogir. I tillegg til kulinariske herligheter kan du nyte lokal livemusikk.

 

Monika

Restauranter-Trogir-10

Restauranten Monika åpnet sine dører for lenge siden, i 1970. Det ligger i sentrum av Trogir, rundt 50 meter vest for den mest fremtredende katedralen i Europa – Cathedral of St. Lawrence.

Dens overlegne gastronomiske tilbud og atmosfære gjorde den berømt. Den har en kapasitet på 120 mennesker inne og 110 mennesker på sommerterrassen under den naturlige skyggen av forskjellige frukttrær.